Postanite naš partner in glasnik zdrave prehrane za pse, mi pa vas bomo nagradili za priporočanje spletne trgovine Nutrikan.

Partnerskemu programu Nutrikan + se lahko pridružijo vse polnoletne fizične osebe, samostojni podjetniki, gospodarske družbe, društva, zavodi, ki se brezplačno registrirajo v naš program Nutrikan +.

Kako deluje Nutrikan + program

  • Ko se odločite, da boste brezplačno z nami vstopili v partnerski program Nutrikan +, boste na svoji spletni strani, Facebook ali Twitter profilu, blogu ali kateremkoli socialnem omrežju vzpostavili povezavo z našo spletno stranjo nutrikan.si, objavili oglasno pasico/banner, tekst ali znak, ki vam jih bomo pripravili za objavo.
  • Ko obiskovalec preko vaše povezave pride na našo spletno stran in opravi nakup, postane vaš potencialni prinašalec zaslužka za naslednji 2 leti. Z našo pomočjo boste ustvarili povezavo na našo spletno stran, ostalo naredimo mi.
  • Spletni brskalnik beleži izvršene prodaje in hrani informacijo kar 180 dni. To pomeni, da se lahko obiskovalec z vaše spletne strani tudi po pol leta spomni, da je obiskal našo spletno stran z vašo pomočjo, pa vam še vedno priznamo tega kupca, kot vašega.

Kaj vam prinaša Nutrikan + program

1. 20% od vsakega prvega nakupa posameznega kupca, ki je prišel do nas preko vaše povezave.

Pri običajnih partnerskih programih vam pripada precej nižja provizija za prvi nakup vsakega kupca, ki je preko vaše povezave izvršil nakup pri ponudniku partnerskega programa. Vaš zaslužek se s tem zaključi, ponudnik partnerskega programa pa je z vašo pomočjo pridobil kupce, ki v nadaljevanju kupujejo v njihovi spletni trgovini neposredno, zato vam od nadaljnjih nakupov ne pripada provizija.

Nutrikan + pa gre naprej

2. Nutrikan + vam od vsakega nadaljnjega nakupa vaše stranke neposredno v naši spletni trgovini zagotavlja:

–   15% od vrednosti nakupov za prvih 12 mesecev;
–   10% od vrednosti nakupov za drugih 12 mesecev.

To pa še ni vse

2. Ves čas trajanja programa Nutrikan +, vam pripada od 15% pa vse do 100% popusta za nakupe izdelkov za vašega kužka. Če nimate kužka se dogovorimo za dodatne ugodnosti.

Zagotovo eden od najbolj vročih konceptov marketinga na internetu in za obe strani win-win situacija.