Izbor načina plačila

V posebno rubriko vpišite način za plačilo računa za naročene izdelke (po predračunu ali po povzetju). V primeru plačila po predračunu, vam v najkrajšem možnem času na vaš e-naslov pošljemo predračun  z vsemi potrebnimi podatki za izvršitev plačila na naš TRR. V primeru plačila po povzetju pa imate dve možnosti.

V kolikor se odločite za plačilo odkupnine v gotovini, znašajo stroški za plačilo po povzetju  0,50€. Lahko pa se odločite za plačilo s kartico (Visa, Mastercard, BA, Maestro, Karanta). V tem primeru pa se poleg 0,50€ obračuna še 1,40% od vrednosti nakupa, kolikor znašajo stroški provizije banke.

Pri naročilu nad 39 € stroške dostave in plačila po povzetju v gotovini ali s kartico krije Nutrikan.

Cena dostave

Nakup nad 39 EUR: brezplačno
Nakup do 39 EUR: 3,66 EUR

Podatki o dostavi

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o., Cesta v Prod 84, 1129 Ljubljana (v nadaljevanju – GLS). GLS prevzema odgovornost za kakovostno opravljanje dostave kupcem spletne trgovine narana.si.

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni preko GLS v roku od dveh (2.) do petih (5.)  delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila.

Cene ostanejo v veljavi do 31.12.2017. Po tem datumu bomo objavili spremenjene cene v  skladu s spremembami, ki jih bo objavil  GLS.

Trije poskusi dostave!

Ko je paket poslan, prejemnik prejme e-mail obvestilo, ki vsebuje predviden čas dostave in povezavo do spletne aplikacije, kjer se lahko odloči o petih načinih dostave (dostava v Parcel Shop, dostava na drug naslov, dostava v GLS depo, izbira drugega dneva dostave, pooblaščanje drugega prejemnika paketa).

V kolikor paketa ni možno vročiti se paket brez obvestila vrne pošiljatelju.

V primeru težav z dostavo (naročenih artiklov kupec ni prejel v obljubljenem času; paket ne vsebuje pravega števila, vrste ali velikosti artiklov; artikli v paketu so poškodovani, poškodovan je paket, ipd.) mora kupec o tem nemudoma obvestiti Nutrikan in sicer na kontaktni naslov: info@nutrikan.si. Kupec naj sporočilu priloži elektronsko potrdilo o nakupu, ki ga je ob zaključku nakupa prejel na svoj elektronski naslov.