Farm Food HE (high energy) je hladno stiskana, celostna ali holistična in naravna hrana vrhunske kvalitete za vse pasme psov, ne glede na starost in/ali telesno kondicijo. Farm Food HE ne vsebuje nobenih kemijskih sestavin ali dodatkov, kot so antioksidanti, konzervansi, barvila, ojačevalci okusov in arome. Odlikuje se po izredni čistosti naravnih sestavin, zato ima visoko biološko vrednost beljakovin in je visoko prebavljiva (87%). Temperature pri stiskanju Farm Food HE ne presegajo 75oC, kar varuje sestavine pred poškodbami ali izgubo hranilnih vrednosti, ki so posledica prevelikega segrevanja.

Farm Food HE je na voljo v štirih okusih: Classic – z govedino, Salmon Oil – z dodanim lososovim oljem, Glutenfre – brez glutena in Sheep – z ovčjim mesom.

Farm Food Fresh Menu je novost na tržišču in ima vse prehranske značilnosti surovega mesa. Ker je meso le za nekaj sekund dušeno in zapakirano v embalaži s kontrolirano atmosfero, je izdelek obstojen na sobni temperaturi in veliko bolj praktičen od zamrznjenega surovega popolnega obroka. Farm Food Fresh Menu Beef je popoln obrok, saj vsebuje poleg mesa tudi vsa druga hranila. Farm Food Fresh Tripe&Heart pa predstavlja popoln obrok za vzpostavitev ravnovesja v črevesni flori zaradi neočiščenih vampov, ki so glavnih vir koristnih bakterij za pasje črevesje.

Farm Food Fresh Menu se odlično meša s hladno stiskanimi peleti Farm Food HE, pri tem pa morate upoštevati, da je po hranilni vrednosti 245 g Farm Food Fresh Menu enakovredno 100 g Farm Food HE.

Farm Food Fresh Menu še posebej priporočamo za mladičke pri prehodu na trdo hrano, za kužke s prebavnimi težavami in alergijami, kot odličen samostojen obrok pa je namenjen vsem psom najmanj 1 x na dva tedna, bolj občutljivim pa za vsaj 1 mesni dan na teden.