Okusni priboljšek, s katerim nagradite vašega psa… Iz izkušenj vemo, da so pozitivno motivirani psi med vadbo ali treningom bolj pripravljeni na dodatni napor. Trainers so narejeni samo iz sušenega govejega ali jelenjega srca in brez kakršnihkoli umetnih dodatkov. Okusna nagrada bo pritegnila vsakega psa, da bo vadil z večjim užitkom in bolj zagreto. Pri vzgoji ali treningu mladička ali starejšega psa boste s slastnimi, a zdravimi priboljški deležni njegove veliko večje pozornosti.

Farm Food Rawhide®naravne pasje žvečilke so najbolj kvalitetne žvečilke v segmentu izdelkov rawhide na trgu in so pomemben pripomoček za odpravo zobnih težav pri psih. Izdelane so iz sušenega notranjega podkožnega vezivnega tkiva pašnega goveda. Žvečilke Farm Food Rawhide®so čvrste, trde in popolnoma prebavljive. Zaradi delovanja sline med žvečenjem se sprosti kolagen, ki ima sposobnost razgradnje zobnih oblog, hkrati pa se z žvečenjem Rawhide® zobje tudi vidno očistijo. Zaradi tovrstnega čiščenja smo Farm Food Rawhide poimenovali kot ”okusna naravna zobna ščetka”!

Naravna ”zobna ščetka” za pse, narejena iz jelenovega rogovja: 100% čisti, ekološki, naravni izdelki, brez dodatkov, ki se jim psi težko uprejo. So bogati z minerali, kar ohranja pasje zobe čiste, močne in zdrave. Farm Food Antlers® imajo prijeten naraven vonj, ki izredno ugaja psom, so čvrsti in trdi, žvečenje pa predstavlja za pse naravno aktivnost, ki ustvarja učinek ”peskanja”, s tem pa se odstranijo tudi zobne obloge. Po tem, ko ogloda zunanjost rogovja, pes pride do okusne sredice, ki je zelo slasten priboljšek.

Farm Food No.1 mleko v prahu za mladiče se razlikuje od vseh podobnih izdelkov: Farm Food No.1 je narejen na osnovi polnomastnega kozjega mleka v prahu, namesto iz kravjega. Kozje mleko je po naravi veliko boljše od kravjega, je lažje prebavljivo in glede aminokislinske ter maščobnoklislinske sestave bolj podobno materinemu mleku kot kravje mleko.