IDEALNO ZA DOPUSTNIŠKE DNI, KO NI HLADILNIKA PRI ROKI

Zamrznjeno surovo meso je pred uporabo potrebno odmrzniti, zato je njihova priprava zamudna, zaradi vsebnosti surovih neočiščenih vampov pa se po stanovanju širijo neprijetne vonjave, na katere so psi sicer nori, manj pa njihovi lastniki, kadar želijo razveseliti svojega ljubljenčka.

Farm Food predstavlja novost, dva različna izdelka Farm Food Fresh Menu, ki sta pripravljena enako kot zamrznjeni surovi mesni obroki, le da je meso zelo kratek čas (nekaj sekund) izpostavljeno vodni pari. Izdelka sta pakirana v praktično embalažo v kontrolirani atmosferi – brez prisotnosti kisika in sta zato dolgo obstojna na sobni temepraturi.

Priprava obroka je tako postala enostavna, le odpreti je potrebno vrečko in postreči njeno vsebino.

Prvi je Farm Food Fresh Menu Tripe & Heart Complete, narejen na osnovi neočiščenih surovih govejih vampov. Vamp je prvi od štirih prekatov želodca pri  prežvekovalcih in ko žival hrano pogoltne, v vampu začenjajo svoje delo opravljati bakterije in prabavni encimi, ki so tako pomembni pri vzpostavitvi in obnovi črevesne flore pri psu.  Vampi so ravno zaradi kolonij bakterij in encimov zagotovo ena najpomembnejših sestavin v hrani za pse, zato je Farm Food Fresh Menu Tripe & Heart Complete nepogrešljiv izdelek pri kakršnihkoli prebavnih pa tudi drugih težavah. Več si o tem preberite v zavihku HRANA IN ZDRAVJE PSA.

Drugi izdelek Farm Food Fresh Menu Beef Complete pa predstavlja nepogrešljiv nadomestek za zamrznjen popolni surovi obrok na osnovi govejega srca, mesa in jeter. Uravnotežen in popoln obrok vsebuje tudi vse druge sestavine, ki jih pes potrebuje, ne samo mesa, zato vedno pazljivo pri hranjenju s surovo hrano – mora biti popoln obrok, samo čisto surovo meso je premalo.

Ob Izdelkih Farm Food Fresh Menu ne bo neprijetnih vonjav, ki bi se širile iz postreženega obroka.

Popoln obrok Farm Food Fresh Menu lahko postrežete kadarkoli, saj je lahko vedno pri roki, ker ne potrebuje hladilnika.

Farm Food Fresh Menu Beef Complete

rahlo dušeno sveže meso – govedina

Farm Food Fresh Menu Tripe & Heart Complete

rahlo dušeno sveže meso – vampi & srce