Kaj so Farm Food Rawhide pasje žvečilke?

Farm Food Rawhide® pasje žvečilke so posušeno podkožno vezivno tkivo (notranji sloj kože) govedi. To podkožno vezivno tkivo je zelo čvrsto in trdno. Naše bele Rawhide žvečilke prihajajo iz obrata, registriranega po HACCP standardih. Zunanji sloj kože uporabijo za strojenje usnja, notranje podkožno tkivo pa dobro operejo in zrežejo na kose ustrezne velikosti, ki jih potem oblikujejo in posušijo. Pri tem je pomembno dejstvo, da med proizvodnim procesom ne uporabljajo škodljivih snovi, zato lahko garantiramo čist in varen izdelek. Vse kože so predhodno veterinarsko pregledane in potrjene ter obdelane brez kemikalij.

Naravno sušeno podkožno tkivo je čista, prijetna, popolnoma prebavljiva “zobna ščetka” za pse. Tkivo je trdno in čvrsto, žvečenje kože pa je učinkovita metoda, da ostanejo zobje vašega psa brez zobnega kamna in oblog ter skrbijo za svež dah. Vsi izdelki so izdelani v skladu z etičnimi načeli in brez uporabe škodljivih snovi.

Naravna skrb za zobe – težave psov z zdravjem zob

Že kar nekaj let so težave s kožo in dlako najpogostejši razlog, da se lastniki psov oglašajo pri veterinarjih. Zadnje čase pa je število potrebnih posegov zaradi težav psov z zobmi v nenormalnem porastu! Težave povzročajo zobne obloge, ki sčasoma otrdijo in oblikujejo trd nanos, ki ga poznamo kot zobni kamen. Zobni kamen poškoduje dlesni in povzroča izgubo zob. Ravno veliko naraščanje tovrstnih težav pri psih zahteva učinkovit in takojšen pristop k negi zob.

Farm Food Rawhide®: okusna, naravna zobna ščetka za psa!

Med žvečenjem in vlaženjem se iz Farm Food Rawhide žvečilk sprošča kolagen. Ta kolagen rešuje težave s zobnimi oblogami! Hkrati pa Rawhide pri žvečenju odrgne zobe in povzroči temeljito čiščenje zob. Zaradi tega čiščenja so izdelki Farm Food Rawhide dobili ime “okusna, naravna zobna ščetka za pse”!

Farm Food Rawhide® so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Prepričajte se, da velikost Rawhide ustreza velikosti in moči ugriza vašega psa. S Farm Food Rawhide® si psi očistijo zobe na lahek, zdrav in okusen način, žvečenje pa preprečuje nastanek zobnih oblog in zobnega kamna ter poskrbi za svež dah. Preventiva je vedno boljša od kurative!

Za domačega psa je najbojši, oz. edini pravi nadomestek za kožo plena Farm Food Rawhide® pasja žvečilka.

Zobna nega psov z uporabo Farm Food Rawhide žvečilk

Pes, ki v mladosti prične z žvečenjem žvečilk Farm Food Rawhide® za potešitev želje po žvečenju na naravni način (namesto da za to uporablja vaše čevlje in pohištvo), vas bo nagradil s tem, da bo zvest spremljevalec s svežim dahom in zdravim zobovjem. Če se pri starejšem psu pojavi zobni kamen, ga je potrebno najprej odstraniti, da bi potem zobje ob žvečenju ostali še naprej čisti. Poleg zaščite pred zobnimi oblogami bodo Farm Food Rawhide® žvečilke ščitile tudi pred debelostjo. Ker večini psov ni potrebno “delati” za njihovo večerjo, ostanejo po obroku še vedno (mentalno) lačni. Če mu boste privoščili Rawhide, bo potešil naravno potrebo po žvečenju in umiril (mentalno) lakoto. Na ta način boste psa obvarovali pred prenajedanjem in nenehnim prosjačenjem za hrano. Rawhide je tudi zelo koristen pripomoček za izgubo odvečne teže pri psu.

Farm Food Rawhide® zobna nega za pse – rešitev za zdravje pasjih zob!