Postanite naš partner in glasnik zdrave prehrane za pse!

Zdrava človeška prehrana in vse, kar je z njo povezano, v moderni dobi dobiva neslutene razsežnosti. Nova odkritja, priporočila, diete, prehranske metode, prehranski dodatki, superživila…

Pomislite na prednike psa in njihovo svobodno izbiro prehranskih virov v naravi in jo primerjajte z današnjimi udomačenimi potomci, ki so ostali popolnoma brez možnosti samostojne izbire glede prehrane.

Velika empatija ustanoviteljev do štirinožcev in pa želja, da bi se s prehranskim načinom vrnili vsaj malo nazaj, če že ne čisto k izvorni naravni hrani, je botrovala k ustanovitvi FARM FOOD. Mi v Nutrikanu smo pristavili, da je ta hrana še najbolj podobna HRANI S KMETIJE, ko je človek ponudil psu tudi del hrane, ki jo je užival sam – iz istih prehranskih virov torej in enake kvalitete.

Kaj obsega naš prodajni program

V naši ponudbi so izdelki, ki so zelo priljubljeni med lastniki in skrbniki psov, saj so popolnoma naravni, brez kakršnihkoli umetnih dodatkov.

Farm Food je že pred skoraj 40. leti med prvimi na svetu začel proizvajati hladno stiskane pelete za pse, patentiral posebno mleko za mladiče iz kozjega mleka in zaščitil blagovno znamko za naravne žvečilke, najnovejši izdelek pa je obrok iz svežega mesa, za katerega ne potrebujete hladilnika. Ker so blagovno znamko ustvarili prehranski strokovnjaki z veliko empatijo do kužkov, so vsi izdelki narejeni iz sestavin, ki se uporabljajo v človeški prehrani.

To pa je osnovni pogoj, da kuža ostane zdrav, vitalen in prinaša veselje v družino.

Vabimo vas, da postanete del naše družine in se nam pridružite pri širjenju prepoznavnosti vrhunske blagovne znamke Farm Food kot partner v programu Nutrikan+.

1

Registracija v Nutrikan+

Po opravljenem prvem nakupu v vrednosti najmanj 50 €, izpolnite obrazec za registracijo v program Nutrikan+. Ko na e-poštni naslov prejmete svojo 4-mestno kodo, ste postali partner v programu Nutrikan+ in 6 mesecev lahko kupujete vse izdelke Farm Food z 10% popustom.

2

Delite kodo z drugimi in zbirajte dobroimetje

Posredujte vašo kodo prijateljem, sorodnikom, znancem in tudi njim omogočite, da 3 mesece lahko z vašo kodo nakupujejo z 12% popustom.  Vsako stranko, ki ob prvem nakupu vnese vašo kodo, bo sistem za vedno uvrstil med vaše kupce. Od vseh njihovih nakupov v naši spletni trgovini vam pripada 15% od vrednosti nakupov hladno stiskanih peletov Farm Food HE in 10% od vrednosti nakupov vseh ostalih izdelkov blagovne znamke Farm Food. Brez časovne omejitve.

Naročite brezplačne vzorce skupaj z zgibankami, na katerih je vaša koda.

Po opravljeni registraciji označite, koliko brezplačnih vzorčkov Farm Food HE hladno stiskanih peletov želite prejeti. Skupaj z vzorci vam bomo poslali tudi zgibanke za različne skupine izdelkov Farm Food,  ki bodo opremljene z vašo kodo.

Izpolnite spodnji obrazec in naročite paket 2x brezplačni vzorec Farm Food HE ter 2x  zgibanka, opremljena z vašo kodo.

Vas ne zanima nakup pa bi želeli zaslužiti?

Kot partner se nam v Nutrikan+ lahko pridružite tudi, če doma nimate kužka ali ne nameravate kupovati pri nas, želite pa biti aktivni pri priporočanju naših izdelkov in zaslužiti. Vse udeležbe od prodaj vašim kupcem se bodo zbirale na vašem dobroimetju, ki vam ga izplačamo v skladu z obstoječo zakonodajo.

Promovirajte Nutrikan+ na socialnih omrežjih

Na svoji spletni strani, Facebook, Twitter profilu ali blogu objavite oglasno pasico/banner, tekst ali znak, ki pomeni link na našo spletno stran. Kdorkoli bo v naši spletni trgovini opravil nakup in vtipkal vašo partnersko kodo, bo 3 mesece lahko kupoval z 12% popustom. Vam pa kot partnerju pripada ustrezni delež od vseh nakupov – brez časovnih omejitev.

3

Preverite dobroimetje

Vaše dobroimetje lahko preverite kadarkoli z vnosom vaših podatkov v obrazec. Na e-poštni naslov boste prejeli izpis stanja, tako da boste vedno na tekočem, kako potekajo nakupi z vašo kodo.

4

Izkoristite dobroimetje

Dobroimetje lahko izkoristite pri vaših nakupih v spletni trgovini z dodatnim popustom do 30% ali pa vam znesek dobroimetja izplačamo na vaš TRR, ki ga izvršimo po obračunu in v skladu z obstoječo zakonodajo.

Vabimo vas, da si vse podrobnosti v zvezi z dobroimetjem, popusti in izplačili preberete v Splošnih pogojih in pravilih programa Nutrikan+.

Za vsa pojasnila smo vam na voljo preko e-poštnega naslova info@nutrikan.si ali preko telefona 041 617 914.