Postanite naš partner in glasnik zdrave prehrane za kužke

Kaj obsega naš prodajni program

V naši ponudbi so izdelki, ki so zelo priljubljeni med lastniki in skrbniki psov, saj so popolnoma naravni, brez kakršnihkoli umetnih dodatkov.

Farm Food je že pred skoraj 40. leti med prvimi na svetu začel proizvajati hladno stiskane pelete za pse, patentiral posebno mleko za mladiče iz kozjega mleka in zaščitil blagovno znamko za naravne žvečilke, najnovejši izdelek pa je obrok iz svežega mesa, za katerega ne potrebujete hladilnika. Ker so blagovno znamko ustvarili prehranski strokovnjaki z veliko empatijo do kužkov, so vsi izdelki narejeni iz sestavin, ki se uporabljajo v človeški prehrani.

To pa je osnovni pogoj, da kuža ostane zdrav, vitalen in prinaša veselje v družino.

Kupujte 6 mesecev z 10% popustom

Registrirajte se v Nutrikan+ in na vašo e-pošto boste prejeli svojo kodo. S tem postanete naš partner in 6 mesecev boste ob uporabi vaše kode lahko kupovali izdelke iz programa Farm Food in pri tem vsakokrat prihranili obljubljenih 10%.

Pridobite nove kupce in si zagotovite še dodatnih 15%

Posredujte vašo kodo prijateljem, sorodnikom, znancem, ki imajo doma kužka in tudi njim omogočite, da 3 mesece lahko z vašo kodo nakupujejo z 12% popustom.  Vsako stranko, ki ob prvem nakupu vnese vašo kodo, bo sistem uvrstil med vaše kupce. Od vseh njihovih nakupov v naši spletni trgovini vam pripada 15% od vrednosti nakupov hladno stiskanih peletov Farm Food HE in 10% od vrednosti nakupov vseh ostalih izdelkov blagovne znamke Farm Food. Brez časovne omejitve.

Kot partnerju vam pomagamo pridobiti nove kupce

Vas ne zanima nakup pa bi želeli zaslužiti?

Kot partner se nam v Nutrikan+ lahko pridružite tudi, če doma nimate kužka ali ne nameravate kupovati pri nas, ampak želite biti aktivni pri priporočanju naših izdelkov in zaslužiti. V naši spletni trgovini po opravljeni registraciji označite, koliko brezplačnih vzorčkov Farm Food HE hladno stiskanih peletov želite prejeti. Skupaj z vzorci vam bomo poslali tudi zgibanke za različne skupine izdelkov Farm Food,  ki bodo opremljene z vašo kodo.

Vse udeležbe od prodaj vašim kupcem se bodo zbirale na vašem dobroimetju, ki vam ga izplačamo v skladu z obstoječo zakonodajo.

Promovirajte Nutrikan+ na socialnih omrežjih

Na svoji spletni strani, Facebook, Twitter profilu ali blogu objavite oglasno pasico/banner, tekst ali znak, ki pomeni link na našo spletno stran. Kdorkoli bo preko vaše povezave v naši spletni trgovini opravil nakup, bo vtipkal vašo kodo v KUPON in s tem 3 mesece lahko kupoval z 12% popustom. Vam pa kot partnerju pripada ustrezni delež od vseh nakupov – brez časovnih omejitev.