Vsi izdelki blagovne znamke Farm Food so plod obsežnega strokovnega znanja družine De Weerd na področju prehrane za živali in njihove želje, da prispevajo svoj delež k izboljšanju zdravja in dobrega počutja hišnih ljubljencev. Kot vrhunski strokovnjaki s prehranskega področja za živali so se veliko časa ukvarjali s svetovanjem na prehranskem področju in zato dobro poznajo težave, ki jih imajo psi zaradi neustrezne ali nekvalitetne prehrane.

Svoje obsežno znanje so bogatili z izkušnjami in našli rešitev za večino težav v ustrezni prehrani, ki so jo sami pripravili in jo postavili na preizkušnjo na mnogih trgih. Povsod je naletela na enak, odobravanja poln odziv, saj je prinašala boljše zdravje, daljšo življenjsko dobo s tem tudi večje zadovoljstvo lastnikov psov.

Težave pri psih, ki jih navajamo v tem zavihku, lahko večinoma odpravite z ustrezno prehrano, zato vam malo obširneje navajamo vzroke za njihov nastanek in  nakazujemo rešitve, ki so preizkušene v praksi in ne temeljijo le na hipotezah, kaj bi se moralo zgoditi, če bi sledili našim napotkom.

S Farm Foodom izpolnjujemo tudi obljube drugih.