28.2.2018

HVALA, hvala, hvala, da me toliko berete – končno POTRDITEV, da smo del narave in njenih energij, zato radi skačemo, dremamo in dihamo v skladu z njo. Zdaj imamo pa še svoj Energijski smerokaz.
A ste te dni vsi tkole kot tele dva na sliki, ha, ha?????
JAAA, saj vem, POLNA LUNA gre, pa se je treba mal pokregat, a ne da:))))??? Le kdo je lepši in ima lepšo rutico?🤔
Le zakaj se nočeš z mano igrat, saj veš, da te imam najrajši?
In nagajam ti IZ LJUBEZNI:)😍 
NO, DANES priporočam, da se čim več zabavate (poglejte naloge za sredo v prejšnji objavi) in naj vam domači preberejo
ENERGIJSKI SMEROKAZ ZA IGRIVE TAČKE🐕🐩🐈🐾
za naslednje dni.

V ČETRTEK bo dan drugačen. Potrebno bo pospraviti kupe lepotnih pripomočkov in se posvetiti zdravi prehrani. Luna bo namreč v devici, zato naši želodčki zahtevajo več lahke hrane, mogoče bi si lahko s surovimi vampi uredili prebavo? Ja, dobite jih pri Nutrikan – Farm Foodu, prišepnite svojim skrbnikom. Vi pa medtem uredite svoje postelje in negujte sebe. Na sprehodu ne tacat po lužah in kopat po zemlji, tudi če imate preveč energije.

Nujno se zdirjajte v gozdu ali okrog hiše, da porabite energijo pred polno Luno.

V NOČI NA PETEK nas čaka POLNA LUNA v devici in če vam je dovoljeno, jo pričakajte na prostem. A ne preveč tulit, cvilit, lajat in mijavkat, da ne bodo sosedje hudi. V času okrog polne Lune so namreč ljudje noro sitni. Petkov dan bo potem najbolje prespati.

VIKEND pa naj bo ekstra družaben, saj bo Luna stopila v znamenje tehtnice. Kdor ima možnost, naj si vzame čas za sanjarjenje, veliko planetov bo v ribah. Ampak, saj to ni težko: samo učke zap

reš in se delaš, da spiš, sanje pa te popeljejo tja, kjer te čaka sosedova simpatija, polna skleda dobrot, največja kost ali najljubši priboljšek. Uauuuu, mrnjav, mmmmm…..pa še ostali družinski člani zadovoljno hodijo po prstih….končno malo miru.

Toliko za ta teden. Pa se spet beremo in telepatsko sporazumevamo v nasle

dnjem tednu. Hov-hov, mjav-mjav, uživajte v ljubezni in nagajivih radostih.😍💚

Tekst: Nutrikan – Farm Food – kmalu se predstaviva🤩🤗

26.2.2018

Ker mi že nestrpno in radovedno pišete in me kličete po mobitelu, hitro objavljam ENERGIJSKI NAPOVEDNIK za ta teden, da bomo VEDELI, KAJ POČET🤔🤣
Sam da veste, POLNA LUNA PRIHAJA. UAUUUUU😮
A so družinski člani že kaj sitni, ha, ha.???

No, naj vam tole preberejo:
ENERGIJSKI SMEROKAZ ZA IGRIVE TAČKE🐕🐩🐈🐾💚
No, drage mo
je igrive tačke, pa smo prebili led in glede na vaše odzive ob branju energijskih »navodil« za prejšnji teden, z veseljem že pišem naslednje. Jah, ni tako enostavno ves dan in noč opazovati planete tam zgoraj in potem vse to napisati, ampak v dvoje nama gre odlično. Ja, nisva se še predstavila, a kmaluuu

Jaz res iz vsega srca upam, da vceraj niste znašli v kakem pasjem ali mačjem ljubezenskem prepiru ali da mogoče v kakem kotu celo ne žalujete, ker vas vaša simpatija nima za mar. Tam gori sta se namreč pokregala zaljubljena Venera in osvajalski Mars. A jutri je nov dan in vse se lahko še obrne vam v prid.

V PONEDELJEK bomo namreč v krasnem romantičnem vrtincu nežnih energij, poleg tega bo Luna v znamenju raka, ljubezen in družina pa na prvem mestu. Dovolite si nežno povohati njeno dišečo pasjo dlako ali mu podariti svoj najlepši mačji pogled. Pojdita skupaj na romantični sprehod, svoje skrbnike pa vzemita s seboj, da ne sprožita iskalne akcije.

TOREK IN SREDA bosta posebna dneva. Kdo je najlepši, kdo najpogumnejši, komu pripada največ pozornosti? Uh, vsi bomo usmerjeni predvsem v sebe, predlagam udeležbo na veliki pasji razstavi ali mačji veselici, ki jo lahko pripravite kar v domači vasi. Naj vas skrbniki lepo uredijo, pokrtačijo, obiščite najboljšega frizerja, potem pa v akcijo. V ozračju Lune v levu, ki se že bliža svoji polnosti, se predajte poziranju. Dobra ideja je tudi domače ogledalo, če vas ne pustijo ven. Saj poznate tisto: »Zrcalce, zrcalce na steni povej, kdo je najlepši v deželi tej….?.« Ha, ha.

KMALU ŠE DO KONCA TEDNAaaaaaa…..da ne bo preveč vse na enkrat:)))

A sva pridna, a ne da? Hov- hov, mjav- mjav.

23.2.2018

Sam da veste, KAJ SE DELA DANES IN JUTRI, ha, ha. 🤩
Saj ste prebrali v Energijskem smerokazu par objav nižje, a ne da? Kdor ne zna brat, naj slikce pogleda, drugač pa telepatija itak dela med nami. 😍

DEL NARAVE SMO in njene energije so naše energije, naš zrak, ki ga dihamo in najbolj lušno je, ko se USKLADIMO Z RITMI življenja. Pa še naše družinske člane na dveh nogah vzemimo s seboj.
Po igri pa seveda spet dobrote iz Nutrikan – Farm Fooda, ok?
No, povzemam ENERGIJSKA NAVODILA:))))🤗😮
“Od petka dalje si dajte na program razna sreča
nja in klepetanja ter branja »pasjih in mačjih časopisov« na hišnih vogalih in ob drevesih. Ha, ha, saj veste, kaj mislim. Luna bo v klepetavih dvojčkih.

Skrbnike peljite na zabavna druženja, seveda tja, kjer bodo tudi vaši prijatelji, odpravite se v pasjo šolo, na mačji izlet in si izmenjujte izkušnje novo naučenih vragolij. Tudi v soboto, seveda.”

PA DODAJAM, AKCIJA V SNEGUUUUUU.😃😜😝
Hov-hov:)

19.2.2018

Tukaj sem z obljubljenim NAPOVEDNIKOM ali ENERGIJSKIM SMEROKAZOM za vse nas štirinožne junake, punce, fante, ljubljenčke ali kakorkoli nas že imenujejo naši skrbniki:-)
DEL NARAVE SMO, dihamo in živimo v skladu z energijami, ki so vsak trenutek

na Zemlji v prav posebni kombinaciji, tako kot vsa živa narava in ljudje.
Da nas bodo naši skrbniki lažje slišali in razumeli, nam izpolnili želje in potrebe in da bomo tudi sami načrtovali svoje TEDENSKE AKTIVNOSTI, prihaja
ENERGIJSKI SMEROKAZ samo za nas živalice:)))))) Super, vse podrobnosti preberete v članku. Kdo mi pomaga pisati, pa tudi izveste v kratkem.
Ko pritisnete na gumb, pridete na NOVO internetno stran IGRIVE ŠAPKE namenjeno nam, kužkom, mucam in ostalim živalicam in zagotovo boste našli veliko zanimivega.
Tam bo seveda tudi Nutrikan – Farm Food Slovenija in odlična, zdrava hrana za kužke in še veliko več.
Uživajte v branju:))