FF Rawhide Pouch Dental Bone XS

9,45  z DDV

2 kom. v vrečki

Kategoriji: , Product ID: 2014

Opis

Edini 100% Rawhide je Farm Food Rawhide®

FARM FOOD RAWHIDE®  žvečilke so po kvaliteti neprimerljive z ostalimi pasjimi žvečilkami. Garancija za visoko kvalitetne izdelke iz skupine Rawhide pa je v Evropi zaščitena znamka FARM FOOD RAWHIDE®, ki samo potrjuje, da je edini 100% Rawhide – Farm Food Rawhide®.

Farm Food Dental Bone – sušeno podkožno tkivo v obliki kosti

Žvečilke Dental Bone so narejene iz svežega, veterinarsko pregledanega in potrjenega podkožnega tkiva  govedi iz pašne reje. Za razliko od velike večine drugih podobnih izdelkov je koža predelana takoj po zakolu goveda.

Narejene so izključno iz popolnoma prebavljivega podkožnega tkiva in kljub 100% prebavljivosti so skoraj brez vsakršne hranilne vrednosti.

Žvečilke Dental Bone so zdrave, varne in povsem čiste.

Pri proizvodnji je podkožno tkivo oprano z vodikovim peroksidom (H2O2), ki uniči vse prisotne bakterije. Med pranjem se vodikov peroksid popolnoma razgradi na vodni del (H2O) in kisik  (O2),  zato čist izdelek nima neprijetnega vonja in med žvečenjem ne postane lepljiv.

Dental Bone izdelki ne  vsebujejo nobenih neželenih snovi, saj pred, med in po proizvodnji žvečilk ne uporabljajo nobenih kemikalij, kot so krom, arzen ali brom. Prav tako se izogibajo uporabi kakršnihkoli barvil, da bi dobili barvno enotne in homogene ter s tem za kupca bolj privlačne izdelke.

 Izdelki Farm Food Rawhide®  ne povzročajo alergij!

Vsa navedena dejstva zagotavljajo, da pri uporabi izdelkov Farm Food Dental Bone ne bi smelo priti do nikakršnih alergijskih ali intolerančnih reakcij. To pa ne velja za veliko večino drugih izdelkov za žvečenje, saj veliko “alergij na hrano” povzročijo prav nečisti izdelki. Žvečilke Dental Bone so v večini primerov varne za pse, ki morda trpijo za alergijami na hrano, razen če gre za dokazano alergijo na govedino.

 Farm Food Dental Bone so izjemno kakovostni izdelki.

Žvečilke Dental Bone so bolj trdne in težje v primerjavi z žvečilkami enake velikosti ostalih proizvajalcev, saj so narejene iz debelejšega podkožnega tkiva in niso napihnjene, kot je to pogosta praksa mnogih  proizvajalcev, da pridejo do vizualno večjega izdelka. Psi bodo zato žvečilke Dental Bone žvečili dlje kot druge podobne izdelke.

Psi lahko kjerkoli žvečijo žvečilke Dental Bone, saj se ne lepijo na podlago ali puščajo madežev, ker ne vsebujejo nobenih barvil. Izjemoma se lahko žvečilka na neustrezni podlagi umaže pri zelo intenzivnem žvečenju ter obilnem slinjenju. Ker so žvečilke Dental Bone izredno čiste, brez barvil in med žvečenjem ne postanejo lepljive, so še posebej primerne za dolgodlake pse.

Farm Food Rawhide® zobna nega za pse – rešitev za zdravje pasjih zob!

Farm Food Dental Bone so na voljo v različnih velikostih, XS je primerna za pse majhnih pasem in mladiče ko pričnejo z žvečenjem.