Postanite naš partner in glasnik zdrave prehrane za pse, mi pa vam bomo zagotovili lep zaslužek od vsakega k nam preusmerjenega kupca, dvoletno rento od njegovih bodočih nakupov in še dodatne popuste na izdelke za vašega hišnega ljubljenca.

Kaj ponuja običajni partnerski program

Med metodami spletnega poslovanja je partnerski program (affiliate) vse bolj razširjen. Obiskovalca vaše spletne strani, e-poštne publikacije, fb profila itd. ob vključitvi v partnerski program usmerite neposredno na spletno stran oglaševalca tako, da obiskovalec  vaše spletne strani, e-poštne publikacije ali na vašem fb profilu klikne na oglasno pasico, besedilo, sliko oglaševalca. V primeru, da obiskovalec v spletni trgovini oglaševalca izvrši nakup, vam za tako pridobljenega kupca pripada provizija ali nagrada samo za prvi nakup obiskovalca v spletni trgovini oglaševalca. Ko kupec izvrši nakup v spletni trgovini oglaševalca neposredno, ne preko vaše povezave, ta nakup ne bo več evidentiran kot vaše posredovanje, za katerega bi vam pripadala nagrada. Torej oglaševalcu pripeljete kupca, provizija pa vam pripada samo od prvega njegovega nakupa.

Enako velja za novega kupca – nagrada je samo za pridobitev kupca, ne pa za njegove nakupe.

V čem je Nutrikan + veliko bolj zanimiv od partnerskega programa

V Nutrikanu smo partnerski program poimenovali Nutrikan +, saj smo ga nadgradili do te mere, da ste deležni provizije za vse nakupe vsakega k nam preusmerjenega kupca in to kar 2 leti!! Pri tem je zelo pomembno  dejstvo, da kupci, ki se enkrat odločijo za izdelke, ki jih ponuja Nutrikan, ostanejo zvesti kupci. Torej ne gre za enkratne nakupe posameznih kupcev,  ampak ostanejo zvesti in redni kupci, ki vam 2 leti praktično prinašajo rento. Program zabeleži vse obiskovalce, ki so na vaši spletni strani ali fb profilu zasledili povezavo na našo stran in se odločili kasneje za nakup izdelkov v naši spletni trgovini.

Zagotovo eden od najbolj vročih konceptov  marketinga na internetu in za obe strani win-win situacija.

Vi boste poskrbeli le za čim boljšo vidnost povezave na našo spletno stran in od vsakega kupca vam pripada 2 letna renta od vseh njegovih nakupov v tem času.

Tega ne ponuja noben partnerski program, zato smo unikatni po nudenju ugodnosti.

Kako se vključite v Nutrikan +

 1. Ko se odločite, da boste z nami vstopili v partnerski program Nutrikan+, boste na svoji spletni strani, v e-poštnih sporočilih ali v drugih sporočilih vzpostavili povezavo z našo spletno stranjo nutrikan.si, objavili oglasno pasico/banner, tekst ali znak, ki vam jih bomo pripravili za objavo.
 2. Obiskovalec vaše spletne strani ali fb bo s klikom na našo oglasno pasico, tekst ali znak, prišel na našo spletno stran in tako postal vaš potencialni prinašalec zaslužka za naslednji 2 leti.
 3. Sistem, ki beleži izvršene prodaje temelji na piškotkih (cookies) in bodo izsledili in zabeležil vsakega obiskovalca, ki je na našo stran prišel preko vas, s čimer je zanesljivost tovrstnega marketinga popolnoma zagotovljena.
 4. Ko se boste na naši strani prijavili za partnerja, boste prejeli svojo partnersko identifikacijo (associate ID).
 5. Na spletni strani Nutrikan se obiskovalec lahko odloči za nakup izdelka ob prvem obisku ali znotraj roka, ki ga pri nas dovoljujejo piškotki, to pa je kar 180 dni. Torej se lahko obiskovalec z vaše spletne strani tudi po pol leta spomni, da je obiskal našo spletno stran z vašo pomočjo, pa vam še vedno priznamo tega kupca, kot vašega.

Kakšne ugodnosti vam prinaša pristop v naš program Nutrikan +

Medtem ko običajni partnerski programi oglaševalcem omogočajo zaslužek – provizije le od prvih nakupov k ponudnikom usmerjenih kupcev (le-te se gibljejo med 5 in 10% !!) in enkratne nagrade za vsakega pridobljenega kupca, pa vam Nutrikan + zagotavlja veliko večje zaslužke iz medsebojnega sodelovanja.

 1. Od vsakega prvega nakupa posameznega kupca, ki je prišel do nas preko vaše spletne strani ali vašega fb, vam pripada provizija, ki znaša 20% od vrednosti njegovega nakupa brez ddv.

Bolj ko bo vidna in atraktivna povezava na našo spletno stran, več obiskovalcev vaše spletne strani bo kliknilo na pasico – tekst – znak, ki ga bo preusmeril na našo spletno stran in večja je možnost, da bo obiskovalec postal tudi naš kupec. Naša skupna naloga je, da poskrbimo za čim boljšo prepoznavnost povezave na našo spletno stran: večji obisk – več kupcev.

 1. Od vseh naslednjih nakupov, ki jih posamezni kupec izvrši z neposrednim vstopom na našo spletno stran, vam prvih 12 mesecev pripada 15% provizije od vrednosti nakupa posameznega kupca brez ddv, v naslednjih 12 mesecih pa 10%.

Če je za pridobitev kupcev pomembno, da skupaj opravimo kvalitetno delo za povezavo na našo spletno stran, pa vam v naslednjih dveh letih tako pridobljeni kupci prinašajo samo rento. Za to ne bo potrebno nobeno dodatno delo, saj bodo kupci sami prihajali na našo spletno stran, vi pa boste prejemali redna mesečna poročila o njihovih nakupih in seveda ustrezno provizijo.

 1. Poleg zaslužene provizije od nakupov preko vas pridobljenih kupcev, vam bomo dodatno za lastne nakupe za vašega kužka priznali od začetnih 15 % pa vse do 100% popusta v času trajanja partnerskega programa med vami in Nutrikanom. Prvi popust vam pripada takoj, ko bo izvršenih prvih 5 nakupov v vrednosti najmanj 30 € z vaše povezave v naši spletni trgovini v tekočem mesecu. Vendar si lahko zagotovite še večji popust pri nakupu za lastne potrebe, in sicer:  
 • ko bomo v tekočem mesecu zabeležili 10 nakupov v vrednosti najmanj 30€, ki jih bodo ustvarili od vas preusmerjeni kupci, vam pripada 30% popust za lastne potrebe v naslednjem mesecu;
 • ko bomo v tekočem mesecu zabeležili 20 nakupov v vrednosti najmanj 30€, ki jih bodo ustvarili od vas preusmerjeni kupci, vam pripada 50% popust za lastne potrebe v naslednjem mesecu;
 • ko bomo v tekočem mesecu zabeležili 30 nakupov v vrednosti najmanj 30€, ki jih bodo ustvarili od vas preusmerjeni kupci, vam pripada 75% popust za lastne potrebe v naslednjem mesecu;
 • ko bomo v tekočem mesecu zabeležili 40 nakupov v vrednosti najmanj 30€, ki jih bodo ustvarili od vas preusmerjeni kupci, vam pripada 100% popust za lastne potrebe v naslednjem mesecu.
 1. Z vami podpišemo pogodbo o partnerskem sodelovanju, v kateri so zajete vse predstavljene ugodnosti.
 2. Nutrikan vam bo dal na razpolago ves ustrezni promocijski material v elektronski in tiskani obliki, vas oskrbel z ustreznimi vzorci izdelkov in po potrebi skupaj z vami organiziral tudi predstavitve in srečanja s potencialnimi kupci, v vašem okolju.  

Kaj obsega naš prodajni program?

V naši ponudbi so izdelki, ki imajo velik potencial med lastniki in skrbniki psov, saj so popolnoma naravni, brez kakršnihkoli umetnih dodatkov. Farm Food je pred več kot 35 leti med prvimi poslal na trg hladno stiskano hrano za pse, patentiral posebno mleko za mladiče in zaščitil blagovno znamko za naravne žvečilke. Najnovejši izdelek pa je obrok iz svežega mesa, ki ne potrebuje hladilnika. Vsi imajo tudi privlačno ceno, kar vse skupaj samo še povečuje možnosti za uspeh, če se odločite postati naš partner.

Obiščite našo spletno stran: www.nutrikan.si ali www.zdravapasjahrana.si in lažje se boste odločili postati naš partner.