Farm Food HE (high energy) je hladno stiskana, celostna ali holistična in naravna hrana vrhunske kvalitete za vse pasme psov, ne glede na starost in/ali telesno kondicijo. Farm Food HE ne vsebuje nobenih kemijskih sestavin ali dodatkov, kot so antioksidanti, konzervansi, barvila, ojačevalci okusov in arome. Odlikuje se po izredni čistosti naravnih sestavin, zato ima visoko biološko vrednost beljakovin in je visoko prebavljiva (87%). Temperature pri stiskanju Farm Food HE ne presegajo 75oC, kar varuje sestavine pred poškodbami ali izgubo hranilnih vrednosti, ki so posledica prevelikega segrevanja.

Farm Food HE je na voljo v štirih okusih: Classic – z govedino, Salmon Oil – z dodanim lososovim oljem, Glutenfre – brez glutena in Sheep – z ovčjim mesom.

Okusni priboljšek, s katerim nagradite vašega psa… Iz izkušenj vemo, da so pozitivno motivirani psi med vadbo ali treningom bolj pripravljeni na dodatni napor. Trainers so narejeni samo iz sušenega govejega ali jelenjega srca in brez kakršnihkoli umetnih dodatkov. Okusna nagrada bo pritegnila vsakega psa, da bo vadil z večjim užitkom in bolj zagreto. Pri vzgoji ali treningu mladička ali starejšega psa boste s slastnimi, a zdravimi priboljški deležni njegove veliko večje pozornosti.

Farm Food Rawhide®naravne pasje žvečilke so najbolj kvalitetne žvečilke v segmentu izdelkov rawhide na trgu in so pomemben pripomoček za odpravo zobnih težav pri psih. Izdelane so iz sušenega notranjega podkožnega vezivnega tkiva pašnega goveda. Žvečilke Farm Food Rawhide®so čvrste, trde in popolnoma prebavljive. Zaradi delovanja sline med žvečenjem se sprosti kolagen, ki ima sposobnost razgradnje zobnih oblog, hkrati pa se z žvečenjem Rawhide® zobje tudi vidno očistijo. Zaradi tovrstnega čiščenja smo Farm Food Rawhide poimenovali kot ”okusna naravna zobna ščetka”!

Naravna ”zobna ščetka” za pse, narejena iz jelenovega rogovja: 100% čisti, ekološki, naravni izdelki, brez dodatkov, ki se jim psi težko uprejo. So bogati z minerali, kar ohranja pasje zobe čiste, močne in zdrave. Farm Food Antlers® imajo prijeten naraven vonj, ki izredno ugaja psom, so čvrsti in trdi, žvečenje pa predstavlja za pse naravno aktivnost, ki ustvarja učinek ”peskanja”, s tem pa se odstranijo tudi zobne obloge. Po tem, ko ogloda zunanjost rogovja, pes pride do okusne sredice, ki je zelo slasten priboljšek.

Farm Food No.1 mleko v prahu za mladiče se razlikuje od vseh podobnih izdelkov: Farm Food No.1 je narejen na osnovi polnomastnega kozjega mleka v prahu, namesto iz kravjega. Kozje mleko je po naravi veliko boljše od kravjega, je lažje prebavljivo in glede aminokislinske ter maščobnoklislinske sestave bolj podobno materinemu mleku kot kravje mleko.

Farm Food Fresh Menu je novost na tržišču in ima vse prehranske značilnosti surovega mesa. Ker je meso le za nekaj sekund dušeno in zapakirano v embalaži s kontrolirano atmosfero, je izdelek obstojen na sobni temperaturi in veliko bolj praktičen od zamrznjenega surovega popolnega obroka. Farm Food Fresh Menu Beef je popoln obrok, saj vsebuje poleg mesa tudi vsa druga hranila. Farm Food Fresh Tripe&Heart pa predstavlja popoln obrok za vzpostavitev ravnovesja v črevesni flori zaradi neočiščenih vampov, ki so glavnih vir koristnih bakterij za pasje črevesje.

Farm Food Fresh Menu se odlično meša s hladno stiskanimi peleti Farm Food HE, pri tem pa morate upoštevati, da je po hranilni vrednosti 245 g Farm Food Fresh Menu enakovredno 100 g Farm Food HE.

Farm Food Fresh Menu še posebej priporočamo za mladičke pri prehodu na trdo hrano, za kužke s prebavnimi težavami in alergijami, kot odličen samostojen obrok pa je namenjen vsem psom najmanj 1 x na dva tedna, bolj občutljivim pa za vsaj 1 mesni dan na teden.