FF Rawhide Pouche Dental Munchie Tripe&Rice

5,27  z DDV

35 palčk v vrečki

Kategoriji: , Product ID: 2004

Opis

Edini 100% Rawhide je Farm Food Rawhide®

FARM FOOD RAWHIDE®  žvečilke so po kvaliteti neprimerljive z ostalimi pasjimi žvečilkami. Garancija za visoko kvalitetne izdelke iz skupine Rawhide pa je v Evropi zaščitena znamka FARM FOOD RAWHIDE®, ki samo potrjuje, da je edini 100% Rawhide – Farm Food Rawhide®.

Farm Food Dental Munchie Tripe&Rice – palčke iz sušenega podkožnega tkiva z dodatkom riža in sušenih govejih neopranih  vampov

Žvečilke Dental Munchie Tripe&Rice so narejene iz svežega, veterinarsko pregledanega in potrjenega podkožnega tkiva  govedi iz pašne reje, obogatene z rižem in sušenimi govejimi neopranimi vampi. Za razliko od velike večine drugih podobnih izdelkov je koža predelana takoj po zakolu goveda.

Vsebujejo 77%  popolnoma prebavljivega podkožnega tkiva pašne govedi, 14% sušenih neopravnih govejih vampov in 8% ustrezno obdelanega riža.

Žvečilke Dental Munchie Tripe&Rice so zdrave, varne in povsem čiste.

Pri proizvodnji je podkožno tkivo oprano z vodikovim peroksidom (H2O2), ki uniči vse prisotne bakterije. Med pranjem se vodikov peroksid popolnoma razgradi na vodni del (H2O) in kisik  (O2),  zato čist izdelek nima neprijetnega vonja in med žvečenjem ne postane lepljiv.

Dental Munchie Tripe&Rice izdelki ne  vsebujejo nobenih neželenih snovi, saj pred, med in po proizvodnji žvečilk ne uporabljajo nobenih kemikalij, kot so krom, arzen ali brom. Prav tako se izogibajo uporabi kakršnihkoli barvil, da bi dobili barvno enotne in homogene ter s tem za kupca bolj privlačne izdelke.

 Izdelki Farm Food Rawhide®  ne povzročajo alergij!

Vsa navedena dejstva zagotavljajo, da pri uporabi izdelkov Farm Food Dental Munchie Tripe&Rice ne bi smelo priti do nikakršnih alergijskih ali intolerančnih reakcij. To pa ne velja za veliko večino drugih izdelkov za žvečenje, saj veliko “alergij na hrano” povzročijo prav nečisti izdelki. Žvečilke Dental Munchie Tripe&Rice so v večini primerov varne za pse, ki morda trpijo za alergijami na hrano, razen če gre za dokazano alergijo na govedino.

 Farm Food Dental Munchie Tripe&Rice so izjemno kakovostni izdelki.

Psi lahko kjerkoli žvečijo žvečilke Dental Munchie Tripe&Rice, saj se ne lepijo na podlago ali puščajo madežev, ker ne vsebujejo nobenih barvil. Izjemoma se lahko žvečilka na neustrezni podlagi umaže pri zelo intenzivnem žvečenju ter obilnem slinjenju. Ker so žvečilke Dental Munchie Tripe&Rice izredno čiste, brez barvil in med žvečenjem ne postanejo lepljive, so še posebej primerne za dolgodlake pse.

Farm Food Rawhide® zobna nega za pse – rešitev za zdravje pasjih zob!

Farm Food Dental Munchie Tripe&Rice so primerne za pse malih in srednje velikih pasem.